Onze winkel

Eigenzinnigheid en liefde voor het vak hebben Renée Hassink in 1991 doen besluiten deze winkel te openen. Haar collectie wordt zoveel mogelijk bij kleine leveranciers uitgezocht (dus geen massaproducten), zodat de sieraden net even anders zijn. Stijlvol in zowel klassiek als modern. Voor gewoon even rondkijken bent u uiteraard van harte welkom in onze winkel.

Ondanks dat ik met veel voldoening, eind november dus al 25 jaar, in dit mooie vak gewerkt heb ga ik toch de winkel eind december sluiten. Inmiddels heb ik  de pensioengerechtigde leeftijd ruim overschreden en voltijds werken wordt mij wat zwaar.

De hele voorraad is afgeprijsd, bij alle artikelen staat een kaartje ' van... voor'

De reacties van veel klanten op mijn voorgenomen sluiting heeft mij ertoe gezet nogmaals een advertentie op de site van de vakbladen te zetten. Gelukkig ben ik sinds kort weer in gesprek met een overnamekandidaat! Mocht dit lukken zal ik dit melden.

Zelf blijf ik actief met mijn grote passie, de parels. Deze site wordt volgend jaar omgebouwd tot een webshop. Ik kan dan ook weer lezingen gaan geven, en bij erfenissen de sieraden uitzoeken en adviseren in wat de mogelijkheden zijn.

 

 

Openingstijden:

 Maandag: gesloten
 Dindag t/m donderdag: 10.00 tot 17.30 uur
 Vrijdag: 10.00 tot 21.00 uur
 Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur

 Bereikbaarheid:
 telefoon: 078-6414411
 e-mail adres: info@rhassink-juwelier.nl
 bezoek ons op Facebook

 Brederodelaan 15, 3353 GG Papendrecht
 Klik hier om uw route te plannen.

 

Renée Hassink juwelier vindt u in het winkelcentrum De Meent tussen bakker Vlot / Slager Vis en Foto Schievink, tegenover boekhandel de Gruijter.